Moderne gulvservice med fleksibelitet og kvalitet i højsædet

 

Stensholt Gulvservice har en professionel holdning

Stensholt Gulvservice, har hovedsæde i Aalborg. Vi har siden 2000 arbejdet med krævende opgaver - helt uden besvær for vores kunder. Vi har slebet, efterbehandlet og vedligeholdt alle typer af trægulve i boligforeninger, virksomheder, institutioner, private boliger m.m.

Vi er professionelle og det er dét som er vores produkt

Stensholt Gulvservice anvender udelukkende moderne maskiner og produkter, der er udviklet til den professionelle gulvbranche. Vi altid er på forkant med de nyeste produkter og håndværksmæssigt mest forsvarlige metoder.

Nænsom behandling med effektive maskiner

Vi arbejder effektivt og nænsomt, vi ved hvad hver eneste træsort og gulvtype kræver af behandling og vedligeholdelse og vi sørger altid for at bruge korrekte maskiner og materialer. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
Send os en mail eller ring til os på:

Tlf. 2944 1012

eller du kan bruge vores tilbudsskabelon.
Så vender vi tilbage med en pris på mail
eller pr. telefon. Find skabelonen her

Afslibning

Et slidt, ridset og smudset trægulv eller trappe kan få nyt liv ved en gulvafslibning og efterfølgende ny overflade-behandling.

SE MERE ›

Efterbehandling

Et slidt, ridset og smudset trægulv eller trappe kan få nyt liv ved en gulvafslibning og efterfølgende ny overflade-behandling.

SE MERE ›

Polering af linoleum

Der er gode muligheder for at genoplive linoleums gulve.En afrensning og polering af gammel snavs og overfladeridser, kan få ny overflade med en polishbehandling. Kontakt os gerne for nærmere vejledning og  tilbud.

Vi er proffesionelle i vores fag

Fra a-z når det gælder efterbehandling af gulve. Det er her, vi har vores ekspertise og gør hvad vi er bedst til. Derfor dækker vi kundens behov.

Tlf. 2944 1012 - info@stensholt-gulvservice.dk

 

© 2012 Stensholt Gulvservice - Hørsholmvej 43 - 9270 Klarup - Tlf. 2944 1012 - info@stensholt-gulvservice.dk